Menu

[sluiten]

Willekeurige afschrijving 2013

Kennismaken?

Willekeurige afschrijving 2013

De ministerraad is akkoord gegaan met het  voorstel voor willekeurige afschrijving van nieuwe bedrijfsinvesteringen voor maximaal 50% in 2013. De nieuwe bedrijfsinvesteringen dienen tussen 1 juli 2013 en het einde van het jaar te zijn aangeschaft.Het betreft een eenmalige afschrijving van 50%, in de volgende jaren kan niet willekeurig worden afgeschreven, de regeling verschilt dus met de jaren 2009, 2010 en 2011. Wij zoeken graag voor u uit of u in aanmerking komt voor dit belastingvoordeel!
Bekijk hier wat de belastingdienst heeft gepubliceerd over de willekeurige afschrijving, is dit niet duidelijk?
Neem contact op met één van de medewerkers van Administratiekantoor Groot Amsterdam of vraag direct een offerte aan, wij helpen je graag.

Boekhouding uitbesteden? |Salarisadministratie uitbesteden? | Administratiekantoor Groot Amsterdam!