Menu

[sluiten]

Boekhoudkantoor in Amsterdam

Moet de jaarrekening worden opgesteld of gecontroleerd? Of wil je tijd, energie en geld besparen met het uitbesteden van de boekhouding of salarisadministratie? Dan is Administratiekantoor Groot Amsterdam exact wat je zoekt. Als professioneel, betrouwbaar en betrokken boekhoudkantoor in Amsterdam nemen wij je dit complexe werk graag uit handen. Je wordt volledig ontzorgd en hebt totaal geen omkijken meer naar je administratie. Onze deskundige en ervaren specialisten verzorgen niet alleen de administratie, maar ze geven ook advies over financiële voordelen en fiscale aftrekposten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie, advies of gewoon even kennismaken.

Boekhouding en administratie voor ZZP’ers, VoF’s, BV’s en Holding BV’s

Administratiekantoor Groot Amsterdam is als toonaangevend boekhoudkantoor in Amsterdam op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van accountancy, administratie en belastingzaken. Wij verzorgen de administratie, BTW-aangifte, IB-aangifte of VpB-aangifte en jaarrekening voor ZZP’ers, VoF’s, BV’s en Holding BV’s. Het geld en de tijd die je hiermee bespaart, komt vrij voor investeringen of andere belangrijke zaken in je bedrijf of organisatie. Ons Amsterdamse boekhoudkantoor is innovatief op het gebied van geavanceerde automatisering, waardoor wij een efficiënte en resultaatgerichte aanpak kunnen garanderen.

Boekhoudkantoor in Amsterdam met vaste, lage tarieven

Zoek je een boekhoudkantoor in Amsterdam, waarbij je niet voor financiële verrassingen wil komen te staan? Administratiekantoor Groot Amsterdam hanteert als erkend RB-kantoor (Register Belastingadviseurs) vaste, lage tarieven voor een betrouwbare en altijd up-to-date administratie. Je houdt hiermee je boekhoudkosten laag. Onze dienstverlening met doorlopende ondersteuning en advies bij boekhouding uitbesteden en salarisadministratie uitbesteden is transparant, kostenefficiënt en eenvoudig.

  •  Volledig ontzorgd en scherp geprijsd, met een vast en laag tarief per maand
  •  Deskundige, ervaren, betrokken en resultaatgerichte specialisten
  •  Efficiënt en innovatief in automatisering
  •  Op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving
  •  Doorlopende ondersteuning en advies
  •  Ruime openingstijden (09:00 tot 19:00 uur) en gratis parkeren voor de deur
  •  96% van onze klanten beveelt ons als professionele en betrouwbare accountant aan

Ruime openingstijden, goede bereikbaarheid en hoge klantwaardering

Administratiekantoor Groot Amsterdam heeft een hoge klantwaardering en wordt door 96% van de klanten aanbevolen. Wij hanteren als boekhoudkantoor in Amsterdam ruime openingstijden (van 09:00 tot 19:00 uur) en zijn goed bereikbaar, met gratis parkeren voor de deur in Amsterdam West. Wil je weten op welke manieren en in welke mate we je kunnen helpen met je boekhouding en administratie? Bel (020 – 30 80 7880, e-mail (info@akga.nl) of verzend het ingevulde contactformulier en wij komen in actie. Nauwkeurig, doortastend en resultaatgericht.