Menu

[sluiten]

Accountant in Amsterdam

Zoek je een accountant in Amsterdam die jouw jaarrekeningen controleert en opmaakt, en jouw financiële administratie uitvoert? Met het inschakelen van Administratiekantoor Groot Amsterdam word je volledig ontzorgd en bespaar je tijd, energie en geld. Als erkende Register Belastingadviseur (RB) verrichten wij werkzaamheden tegen een scherpe prijs voor ZZP’ers, VoF’s, BV’s en Holding BV’s. Onze deskundige en ervaren specialisten zorgen ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar je administratie en je je helemaal op je corebusiness kunt richten. Als accountant in Amsterdam zijn wij trots op onze hoge klantwaardering. Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Accountant in Amsterdam

Partner voor inrichten en controleren boekhouding en administratie

Administratiekantoor Groot Amsterdam is gespecialiseerd in het controleren en samenstellen van de jaarrekening, het opzetten van de administratie en advisering over uiteenlopende financieel-fiscale zaken. Wij zijn jouw betrokken partner voor het inrichten en controleren van de boekhouding en administratie. Dat doen wij nauwkeurig, doortastend en resultaatgericht. Kies voor boekhouding uitbesteden aan de accountant in Amsterdam en je hebt geen onverwachte financiële tegenvallers meer. Je hebt door de inzet van onze hooggekwalificeerde medewerkers altijd een betrouwbare en up-to-date administratie. Voorkom tevens tijdrovende administratie en gedoe met de Belastingdienst met salarisadministratie uitbesteden.

Fullservice accountant in Amsterdam die je volledig ontzorgd

Administratiekantoor Groot Amsterdam verricht de administratie, BTW-aangifte, IB-aangifte, VpB-aangifte en jaarrekening voor ZZP’ers, VoF’s, BV’s en Holding BV’s. Wij zoeken je aftrekposten en andere financiële voordelen uit, zodat je geld en tijd overhoudt om in je bedrijf of organisatie te investeren. Als toonaangevende accountant in Amsterdam nemen wij voor een vast en laag all-in tarief jouw volledige boekhouding uit handen. Profiteer van de vele voordelen van ons fullservice administratiekantoor.

  •  Volledig ontzorgd en scherp geprijsd, met een vast en laag tarief per maand
  •  Deskundige, ervaren, betrokken en resultaatgerichte specialisten
  •  Efficiënt en innovatief in automatisering
  •  Op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving
  •  Doorlopende ondersteuning en advies
  •  Ruime openingstijden (09:00 tot 19:00 uur) en gratis parkeren voor de deur
  •  96% van onze klanten beveelt ons als professionele en betrouwbare accountant aan

Houd de kosten van je administratie en boekhouding laag

Administratiekantoor Groot Amsterdam biedt een perfecte oplossing tegen een ideale, vaste prijs. Je komt niet voor financiële verrassingen te staan en houdt geld over voor bedrijfsinvesteringen. Houd de kosten van je boekhouding en administratie laag en bel (020 – 30 80 7880, e-mail (info@akga.nl) of gebruik het contactformulier voor vragen, advies of kennismaken.