Menu

[sluiten]

Salarisadministratie uitbesteden?

Geen omkijken meer naar je salarisadministratie, alle tijd en energie om in je personeel te steken

Kennismaken?

Investeer in een hecht team en goed functionerend personeel, verlies geen tijd meer aan een berg papierwerk. Onze medewerkers zijn zeer ervaren, professioneel en betrokken. Besteed je salarisadministratie aan ons uit, voorkom lastige zaken met de belastingdienst en heb al je personeelszaken prima in orde.

  • Scherp geprijsd, vast en laag tarief per maand
  • Ervaren, betrokken en resultaatgerichte medewerkers
  • Volledige en betrouwbare administratie
  • Doorlopende ondersteuning en advies
  • Persoonlijk contact en directe communicatie

Salarisadministratie uitbesteden en op zoek naar een betrouwbaar administratiekantoor in Amsterdam? Neem gerust contact op of vraag een offerte op?


Boekhouding uitbesteden en
op zoek een boekhoudkantoor in Amsterdam?

neem contact op vraag offerte aan

Het uitbesteden van je salarisadministratie.

Door je salarisadministratie en belastingaangifte uit te besteden, wordt je veel tijdrovend werk uit handen genomen. De gehele administratie wordt netjes bijgehouden, gegevens worden opgevraagd en vastgelegd, personeelszaken worden bijgehouden, contracten worden opgesteld en er wordt ondersteund op het gebied van belastingaangiftes – zoals inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Onze professionals zijn als geen ander op de hoogte van personeels- en belastingzaken, wet- en regelgeving. Zonder moeite een volledige en nauwkeurige administratie, voor een laag vast tarief per medewerker per maand.

Volledig ontzorgd met onze persoonlijk én professionele werkwijze.

Extra mogelijkheden:

  1. Wij leveren maandelijks de loonjournaalpost, die nodig is voor je boekhouding
  2. De periodieke aangifte bij het pensioenfonds nemen wij uit handen
  3. Variabele uren en vakantiedagen worden online bijgehouden

Het beste resultaat gegarandeerd

Administratie uitbesteden? Administratiekantoor Groot Amsterdam garandeert je het beste resultaat. Wij zijn zeer ervaren en bedreven in wat we doen. Jouw minst favoriete bezigheid is onze passie. Wij nemen je graag je salarisadministratie uit handen en garanderen je het beste resultaat. Niet tevreden? Wij betalen je je het maandtarief DUBBEL terug.

Volledig ontzorgd, professioneel en persoonlijk

Bij Administratiekantoor Groot Amsterdam houden wij van een professionele en persoonlijke werkwijze. Wij bieden je een vast en persoonlijk aanspreekpunt en houden je uitgebreid op de hoogte met maandelijkse rapportage en heldere resultaten. Buiten salarisadministratie, kun je bij ons ook terecht voor andere financiële zaken, boekhouding, hypotheken, pensioenen en financieringen. Wij helpen je graag. Wil je met ons kennis maken? Neem contact op of maak een afspraak


Klantenbeoordeling

"Uiteraard verrichten zij naar volle tevredenheid alle diensten die een administratiekantoor dient te verrichten, bovendien helpen zij mij altijd met vragen die geen betrekking hebben met de administratie en krijg hier nooit een factuur voor. Top werk!"

Onderhoudsbedrijf gebroeders Tuinman
8,8
Volle ster Volle ster Volle ster Halfvolle ster Lege ster

"Het kantoor voert de werkzaamheden voor de gestelde deadline uit en helpt mij herinneren als er iets ontbreekt. Daarbij denken ze altijd mee om de fiscaal beste en makkelijkste oplossing te zoeken. Raad iedereen aan zijn boekhouding hier neer te leggen."

Van Amerongen ruimtelijke ontwikkeling
8,5
Volle ster Volle ster Volle ster Halfvolle ster Lege ster

"Wij willen op maandbasis de verwerking van onze administratie zodat wij op tijd de financiële situatie in de gaten kunnen houden. De termijnen worden netjes en volledig verwerkt en de kosten zijn altijd transparant, nooit onverwachtste rekeningen. "

tHUIS aan de Amstel
10
Volle ster Volle ster Volle ster Volle ster Volle ster