Menu

[sluiten]

Boekhouding uitbesteden?

Altijd een betrouwbare en up-to-date administratie en geen onverwachte financiële tegenvallers meer.

Kennismaken?

Bespaar tijd, geld en energie.

Laat ons je financiële voordelen uitzoeken en je administratie doen. Onze boekhouders zijn nauwkeurig, doortastend en vastberaden om voor jou het beste en voordeligste resultaat te behalen. Laat de boekhouding over aan een professional, zodat jij energie en geld overhoudt om in belangrijke zaken binnen je bedrijf te investeren.

  • Scherp geprijsd, vast en laag tarief per maand
  • Ervaren, betrokken en resultaatgerichte boekhouders
  • Volledige en betrouwbare administratie
  • Doorlopende ondersteuning en advies
  • Een professioneel en betrokken boekhoudkantoor

Salarisadministratie uitbesteden en op zoek naar een betrouwbaar administratiekantoor in Amsterdam? Neem gerust contact op of vraag een offerte op?


Boekhouding uitbesteden en
op zoek een boekhoudkantoor in Amsterdam?

neem contact op vraag offerte aan

Het uitbesteden van je boekhouding.

Zelf de boekhouding doen kost veel tijd en energie en kent heel wat haken en ogen. Onze ervaren en professionele boekhouders verzorgen een nauwkeurige en betrouwbare geautomatiseerde administratie. Aftrekposten en mogelijke financiële voordelen worden zorgvuldig voor je uitgezocht, zodat jij geld en tijd overhoudt over om in je bedrijf te investeren. Houd de kosten van je boekhouding laag en transparant, voor een vast en laag all-in tarief per maand nemen wij jouw volledige boekhouding uit handen. Altijd het “voordeligste” resultaat.

Het ‘voordeeligste’ resultaat met onze geavanceerde werkwijze.

Benieuwd hoe het uitbesteden van je boekhouding eruitziet en welke voordelen het voor je met zich meebrengt? Wij gaan als volgt te werk:

1. Een persoonlijke intake

We nodigen je graag uit op de koffie of plannen een telefonische afspraak in om je wensen en verwachtingen te bespreken, zodat we je optimaal kunnen adviseren.

2. De juiste inrichting van jouw administratie

Je administratie wordt zo goed, nauwkeurig en efficiënt mogelijk ingericht. Eerder je boekhouding bij een andere boekhouder uitbesteed? Wij nemen deze administratie netjes over.

3. Het koppelen van bankrekeningen

Om een zo nauwkeurig en volledig mogelijke administratie bij te houden, worden bankrekeningen gekoppeld aan ons systeem om alle bij- en afschrijvingen efficiënt bij te houden.

4. Een duidelijk overzicht van je inkomsten

Verkoopfacturen kun je eenvoudig aanmaken en versturen en zijn direct gekoppeld aan je administratie, net als webshopactiviteiten en betaalsystemen. Weinig manuren, veel inzichten.

5. Eenvoudig je uitgaven bijhouden

Wij bieden je een handig app waarmee je eenvoudig bonnetjes kunt fotograferen en uploaden, zodat deze direct aan de desbetreffende afschrijving en post zijn gekoppeld. Snel, efficiënt en praktisch.

6. Duidelijke inzichten, helder advies

Wij werken maandelijks je administratie netjes bij, zodat je altijd beschikt over een betrouwbare up-to-date administratie. Ook houden we je continu op de hoogte van relevante regelingen of wijzigen.

7. Eenvoudig aangiftes doen

We dienen per maand, kwartaal of jaar je BTW-aangifte in. Ook nemen we aan het eind van het jaar je aangifte voor de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting uit handen.

8. Een nauwkeurig jaaroverzicht

Wij stellen jaarlijks een overzichtelijk jaarrekening voor je op, met de balans, winst- en verliesrekening. Indien nodig sturen wij deze ook voor je naar de Kvk.

9. Een passend advies

We geven je graag financieel advies op basis van je jaarrekening en helpen je met het plannen van investeringen of andere grote uitgaven.

Klantenbeoordeling

"Uiteraard verrichten zij naar volle tevredenheid alle diensten die een administratiekantoor dient te verrichten, bovendien helpen zij mij altijd met vragen die geen betrekking hebben met de administratie en krijg hier nooit een factuur voor. Top werk!"

Onderhoudsbedrijf gebroeders Tuinman
8,8
Volle ster Volle ster Volle ster Halfvolle ster Lege ster

"Het kantoor voert de werkzaamheden voor de gestelde deadline uit en helpt mij herinneren als er iets ontbreekt. Daarbij denken ze altijd mee om de fiscaal beste en makkelijkste oplossing te zoeken. Raad iedereen aan zijn boekhouding hier neer te leggen."

Van Amerongen ruimtelijke ontwikkeling
8,5
Volle ster Volle ster Volle ster Halfvolle ster Lege ster

"Wij willen op maandbasis de verwerking van onze administratie zodat wij op tijd de financiële situatie in de gaten kunnen houden. De termijnen worden netjes en volledig verwerkt en de kosten zijn altijd transparant, nooit onverwachtste rekeningen. "

tHUIS aan de Amstel
10
Volle ster Volle ster Volle ster Volle ster Volle ster