Menu

[sluiten]

Administratie voor je taxibedrijf?

Dé specialist op het gebied van taxibedrijf Administraties

Kennismaken?

Administratiekantoor Groot Amsterdam B.V. (hierna Akga) verwelkomt graag de gewaardeerde taxichauffeurs als toekomstige klant.

Wij hebben de afgelopen jaren diverse klanten van de taxibranche als klant verwelkomd.
Op verzoek kan er contact opgenomen worden met deze referenten. Wij zijn bekend met de administratieve manier van het aanleveren van de boekhouding van taxichauffeurs.

  • Verzorgen BTW aangiftes 2021
  • Opmaken  van de jaarrekening van de onderneming 2021
  • Opmaken van de aangifte inkomstenbelasting 2021 van de ondernemer + partner
  • Beantwoorden fiscale vraagstukken
  • Bestaan van een eventuele belastingcontrole over voorgaande jaren

Probeer nu drie maanden gratis! Ben je benieuwd wat Administratiekantoor Groot Amsterdam voor jou onderneming kan betekenen? Dat laten we je graag zien, je kan de samenwerking met ons 3 maanden kosteloos uitproberen.
Bevalt het niet, dan stopt de samenwerking zonder dat je er kosten voor je zijn geweest. Ben je tevreden, dan zullen wij vanaf april 2021 een maandelijkse factuur van €85,- ex btw per maand versturen.

Wij garanderen professionaliteit in alles wat we doen voor jouw onderneming en volop plezier in alle acties die daarbij komen kijken

Bespaar tijd, geld en energie.

Laat ons je financiële voordelen uitzoeken en je administratie doen. Onze boekhouders zijn nauwkeurig, doortastend en vastberaden om voor jou het beste en voordeligste resultaat te behalen. Laat de boekhouding over aan een professional, zodat jij energie en geld overhoudt om in belangrijke zaken binnen je bedrijf te investeren.

  • Scherp geprijsd, vast en laag tarief per maand
  • Ervaren, betrokken en resultaatgerichte boekhouders
  • Volledige en betrouwbare administratie
  • Doorlopende ondersteuning en advies
  • Een professioneel en betrokken boekhoudkantoor

Salarisadministratie uitbesteden en op zoek naar een betrouwbaar administratiekantoor in Amsterdam? Neem gerust contact op of vraag een offerte op?


Boekhouding voor je Taxibedrijf uitbesteden en
op zoek naar een boekhoudkantoor?

vraag offerte aan

Het uitbesteden van je boekhouding.

Zelf de boekhouding doen kost veel tijd en energie en kent heel wat haken en ogen. Onze ervaren en professionele boekhouders verzorgen een nauwkeurige en betrouwbare geautomatiseerde administratie. Aftrekposten en mogelijke financiële voordelen worden zorgvuldig voor je uitgezocht, zodat jij geld en tijd overhoudt over om in je bedrijf te investeren. Houd de kosten van je boekhouding laag en transparant, voor een vast en laag all-in tarief per maand nemen wij jouw volledige boekhouding uit handen. Altijd het “voordeligste” resultaat.

Het ‘voordeeligste’ resultaat met onze geavanceerde werkwijze.

Benieuwd hoe het uitbesteden van je boekhouding eruitziet en welke voordelen het voor je met zich meebrengt? Wij gaan als volgt te werk: