Menu

[sluiten]

Belastingdienst vraagt kentekens bij parkeerbeheer op

Kennismaken?

Belastingdienst vraagt kentekens bij parkeerbeheer op

Zaterdag (27 juli 2013) heeft het NRC Handelsblad een stuk gepubliceerd waaruit blijkt dat de belastingdienst toegang wenst tot de database waarin de kentekens voor het parkeren van de auto’s in staan op geslagen.
De fiscus doet dit maar met één reden: controleren of leaserijders zich aan de regels voor privekilometers houden.
Maak je minder dan 500 prive km, dan hoef je de auto niet bij te tellen.  Je dient uiteraard te beschikken over een goede rittenregistratie(datum, begin-km-stand, eind-km-stand, beginadres, eindadres enc…)
De gevolgen van een naheffingsaanslag zijn niet mis, wil je zeker weten dat je niet tegen een naheffing aanrijdt ;-)? neem contact op met één van de medewerkers van Administratiekantoor Groot Amsterdam, wij zoeken het geheel gratis voor je uit!

Boekhouding uitbesteden? | Salarisadministratie uitbesteden? |Administratiekantoor Groot Amsterdam!