Menu

[sluiten]

USB Stick met een schaduwadministratie: Naheffingsaanslag

Kennismaken?

USB Stick met een schaduwadministratie: Naheffingsaanslag

Onlangs heeft het hof van Amsterdam geoordeeld dat een belastinginspecteur terecht de administratie van een japans restaurant heeft verworpen, het restaurant had namelijk op een USB stick een schaduwadministratie, de USB was bij een controle door de SIOD in beslag is genomen.

Het betreffende bedrijf heeft een vergrijpboeten van 50% gekregen, wil je de boekhouding correct uitbesteden, neem dan contact op met één van de medewerkers van Administratiekantoor Groot Amsterdam, wij helpen je graag!

Middels de navolgende link kan je de uitspraak  van de rechtbank van Haarlem bekijken: Boekhouding uitbesteden
Het hof van Amsterdam heeft de uitspraak van de rechtbank bevestigt.

Boekhouding uitbesteden? | Salarisadministraite uitbesteden? | Administratiekantoor Groot Amsterdam!