Menu

[sluiten]

Meer dan 20.000 ondernemers geven achterstallige BTW op.

Kennismaken?

Meer dan 20.000 ondernemers geven achterstallige BTW op.

Zojuist heeft de belastingdienst bekend gemaakt dat er door meer dan 20.000 ondernemers gehoor is gegeven aan een oproep van de belastingdienst om achterstallige btw op te geven/te betalen. Er is in totaal bedrag van €76.000.000 aangegeven! Dit bedrag komt voort uit de btw-balansschuld, dit is het verschil tussen wat is afgedragen en wat had moeten worden afgedragen.

De ondernemer is zelf verantwoordelijk om het verschil aan de fiscus af te dragen zodra het is geconstateerd.
Nog tienduizenden ondernemers hebben zich niet gemeld, deze  ondernemers zullen door de fiscus extra worden gecontroleerd en riskeren – in tegenstelling tot de  ondernemers die zich hebben gemeld- een boete.

Wil je weten of er een BTW-balansschuld is? Neem contact op met de medewerkers van Administratiekantoor Groot Amsterdam!
Wij zoeken het graag voor je uit!

Boekhouding uitbesteden? |Salarisadministratie uitbesteden? | Administratiekantoor Groot Amsterdam!