Menu

[sluiten]

Bezuinigingspakket 2014

Kennismaken?

Bezuinigingspakket 2014

Het kabinet(VVD en  PVDA) hebben een deal gesloten over de 6 miljard extra bezuinigingen, de plannen worden – zoals elk jaar- op Prinsjesdag bekend gemaakt.Er is al het één en ander bekend worden, de regering wilt de economie en de woningmarkt weer op gang krijgen vandaar dat ze het makkelijker willen maken om belastingvrij €100.000,- – voor renoveren of aankoop woning- aan kinderen te schenken.

Verder zijn er plannen om vanaf 2017 alle toeslagen samen te voegen en één regeling hier voor te maken, de hoogte van het bedrag is inkomensafhankelijk. De huur- en zorg toeslag, ouderkorting en het kind gebonden budget wordt samengevoegd tot één regeling.
Ook zal het gezinsvermogen een belangrijke rol spelen voor het wel of niet in aanmerking komen voor een toeslag.
Als dit daadwerkelijk een belangrijke rol gaat spelen, zinspeelt het kabinet er dus op los dat de huishoudens niet moeten sparen anders komen ze niet in aanmerking voor een toeslag, dit lijkt ons niet wenselijk!.

Voor de exacte plannen is het wachten op Prinsjesdag, uiteraard houden wij je op de hoogte.
Vragen over het bezuinigingspakket? Neem contact op met een medewerker van Administratiekantoor Groot Amsterdam, wij helpen je graag!

Boekhouding uitbesteden ? | Salarisadministratie uitbesteden? | Administratiekantoor Groot Amsterdam!