Menu

[sluiten]

Het belang van een goede administratie

Kennismaken?

Het belang van een goede administratie

Voor veel ondernemers is de administratie “een moetje”. Toch is het belang van een goede administratie groot. Niet alleen omdat u verplicht bent om voor de belastingdienst een goede administratie bij te houden. Ook om te zien hoe u ervoor staat, en waar u wellicht iets kunt of misschien wel moet bijsturen. Hoe organiseert u een goede administratie? En hoe zorgt u ervoor dat de administratie voldoet aan alle wet en regelgeving. Administratiekantoor groot Amsterdam kan u hier uiteraard mee helpen.

Het belang van een goede administratie

Het belang van een goede administratie is groot. Uw administratie dient als basis voor het doen van de aangiften. Als uw administratie niet volledig is, of als u deze niet lang genoeg bewaard, kan dit vervelende gevolgen hebben. De belastingdienst kan dan zelf uw winst en omzet schatten. Als u het daar niet mee eens bent zult u moeten bewijzen dat dit anders is. Dat heet de omgekeerde bewijslast.
Daarnaast heeft een goede administratie nog een belang, een commercieel belang. Als u uw administratie goed op orde heeft ziet u zelf al snel waar u geld verdiend, en waar het geld er, misschien te, snel uitgaat. U kunt op basis van een goede administratie uw bedrijf bijsturen om te zorgen dat er meer winst gemaakt kan gaan worden. Ook hierbij kan AdministratieKantoor Groot Amsterdam u natuurlijk helpen. ,

Zelf doen? Of toch liever uitbesteden

Net als u een specialist bent in uw vak, zijn wij dat in ons vak. Wij kunnen uw vak vast niet zo goed doen zoals u. Andersom is dit net zo. Wij zijn specialisten in het opzetten van administraties. Of het nu gaat om salarisadministratie uitbesteden, of uw volledige boekhouding uitbesteden. Wij zijn dé specialisten als het gaat om de administratie. Zelf doen kan natuurlijk ook, maar dan is de kans groot dat u bepaalde, belangrijke, zaken laat liggen. Zelf doen lijkt een besparing, maar kan u uiteindelijk juist geld kosten. Wij kennen de regels en kunnen u wijzen op alle fiscale voordelen die u zelf wellicht laat liggen.
Daarnaast is er nog een ander groot voordeel. Het uitbesteden van uw administratie zal u veel rust geven. U hoeft niet meer alle regels bij te houden en krijgt van ons een alert als we nog iets van uw nodig hebben om uw administratie compleet te maken. Dan kunt u aan het ondernemen blijven en zorgen wij voor een goede administratie.