Menu

[sluiten]

Belastingrisico’s minimaliseren

Kennismaken?

Belastingrisico’s minimaliseren

Uit recent onderzoek door Allen & Overy is gebleken dat er in de bestuurskamers steeds meer wordt gesproken over het minimaliseren van de belastingrisico’s, en steeds minder over het zo min mogelijk belasting betalen. Dit onderzoek werd gehouden onder 396 bedrijfsbestuurders en managers. Maar hoe zit dit bij uw onderneming? Waar heeft u het meest aandacht voor? En kent u alle risico’s? Administratiekantoor Groot Amsterdam kent de risico’s uiteraard!

Belastingrisico’s minimaliseren

Voor grote ondernemingen is het evident dat ze steeds meer oog hebben voor imagoschade en dat ze dit geld waard is. Dus niet het onderste uit de kan halen, maar een meer gematigde koers, en meer overleg met de belastingdienst. Grote bedrijven hebben ook een naam hoog te houden. Het reputatierisico voor deze ondernemingen is groot.
Belastingrisico’s minimaliseren geeft overigens ook minder stress bij de ondernemers.
Wij kijken graag met u mee hoe u uw belastingrisico’s kunt minimaliseren. Onze experts geven u graag goed en gedegen advies. Zodat u niet wakker hoeft te liggen. Wij zorgen ervoor dat uw boekhouding correct gevoerd wordt.

Belastingrisico’s uitsluiten

Daar moeten we eerlijk in zijn. 100% uitsluiten kan natuurlijk nooit. Regels zijn verschillend te interpreteren en daar kan ruis in ontstaan. Risico’s minimaliseren zodat er nooit iets “groots kan gebeuren”. Kunnen we natuurlijk wel! Sterker nog, dat is wat wij heel graag en goed voor u doen.

Open communicatie

Belangrijk punt dat ook in dit onderzoek naar voren kwam is de communicatie. 48% van de ondernemingen handelt in openheid met de Belastingdienst. Dit vinden wij ook van belang. Een open communicatie zorgt voor wederzijds begrip. Het zorgt voor duidelijkheid en begrip. Dat geldt voor de grote ondernemingen in het rapport. Maar ook voor ZZP-ers en MKB ondernemingen. Wij nemen uw boekhouding dan ook net zo serieus dan de boekhouding van de grote ondernemingen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u weten of u belastingrisico’s loopt en of u deze kunt uitsluiten? Kom dan eens langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om direct met u mee te denken en ervoor te zorgen dat u weer met een gerust hart kunt doen waar u goed in bent. Ondernemen!