Menu

[sluiten]

Wanneer wordt u gezien als zelfstandige?

Kennismaken?

Wanneer wordt u gezien als zelfstandige?

Een belangrijke vraag als u werkzaam bent als zelfstandige. Of als u aan de slag wilt gaan als zelfstandige. Er zijn voor zelfstandigen namelijk een aantal verschillende criteria.Een criteria is bijvoorbeeld dat u meerdere opdrachtgevers moet hebben. Maar, hoeveel opdrachtgevers precies? Is twee per jaar voldoende, of heeft u er toch echt meer dan dat nodig?
Wanneer wordt u gezien als zelfstandige? Een goede vraag waar recent een uitspraak over is geweest.

Hoeveel opdrachtgevers zijn er nodig?

Als u zich met hart en ziel wilt inzetten voor uw onderneming heeft u opdrachtgevers nodig. Niet alleen belangrijk omdat u inkomen moet genereren, ook belangrijk omdat u wilt genieten van een aantal fiscale voordelen die het ondernemerschap met zich meebrengt.
Administratiekantoor groot Amsterdam houdt de actualiteiten hieromtrent goed in de gaten. Zo kwamen wij een interessante uitspraak tegen. Uit deze uitspraak kan veel informatie verkregen worden over de manier waarop de belastingdienst, en uiteindelijk ook de rechter omgaat met het verschil tussen een dienstverband en het zelfstandig ondernemerschap. Belangrijke onderdelen van de uitspraak zijn de gezagsverhoudingen en het hebben van meerdere opdrachtgevers.

Twijfelt u nog?

Heeft u twijfels of u op de goede weg bent? Laat ons eens met u meekijken? Wij kunnen u advies geven over de verschillende mogelijkheden en gaan samen met u de risico’s na. Niets is vervelender dan onzekerheid, wij helpen die graag voor u de wereld uit, zodat u kunt doen waar u goed in bent, namelijk ondernemen.
U kunt dagelijks tot 21.00 telefonisch contact met ons opnemen. Onze deskundige werknemers staan u graag te woord.